avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dosar pensionare, competență teritorială
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dosar pensionare, competență teritorială

Buna ziua. O intrebare am si eu la dvs , cu rugamintea de a nu va supara. Daca un pensionar a iesit la pensie in judetul Gorj de exemplu, si acum are domiciliu pe judetul Dolj, este obligat prin lege sa isi mute dosarul de pensionare in judetul in care are domiciliul actual? Va intreb pt ca azi am primit o instiintare de casa de pensii ca am fost gasit in evidenta cu domiciliu in Dolj si informat ca in termen de 10 zile daca nu fac dovada domiciliului in Gorj, imi va fi mutat automat dosarul de pensionare le Dolj. Cum este legea? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:53, 23 Aprilie 2019
Transferul dosarului nu este obligatoriu. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare domiciliu in alt judet - este obligatoriu transferul ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu Schimbare domiciliu in alt judet - este obligatoriu transferul dosarului de pensie in noul judet de domiciliu? Daca da, imi puteti indica, va rog, actul ... (vezi toată discuția)
Pensionar schimbare domiciliu in alt judet psorinp psorinp la schimbarea domiciliului in alt judet la a doua casa proprietate sunt obligat de lege sa cer si mutarea dosarului de pensie de la judetul unde am avut vechiu ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensie todea daniel todea daniel SUNT PENSIONAR DE INVALIDITATE. DE CURAND MI-AM SCHIMBAT DOMICILIUL DINTR-UN JUDET IN ALTUL, BINEINTELES SI CARTEA DE IDENTITATE. CARE AR FI PASII DE URMAT ... (vezi toată discuția)