avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... pensionar schimbare domiciliu in alt judet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

pensionar schimbare domiciliu in alt judet

la schimbarea domiciliului in alt judet la a doua casa proprietate sunt obligat de lege sa cer si mutarea dosarului de pensie de la judetul unde am avut vechiu domiciliu cu toate ca la veciul domiciliu este tot proprietatea mea locuind si acolo temporar. multumesc.
Cel mai recent răspuns: psorinp , utilizator 11:52, 27 August 2019
În situația în care pensionarul își schimbă domiciliul dintr-un județ în alt județ, din capitală într-un județ sau dintr-un județ în capitală, dosarul de pensie se transferă la casa de pensii din raza noului domiciliu.
Imi puteti preciza va rog daca transferul dosarului se face automat de catre casa de pensii sau de mine la solicitare daca doresc, exista in lege art 119 obligativitate dar nu se refera la aceasta situatie. multumesc.
La solicitarea dvs se va face transferul dosarului.
[ link extern ]
multumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar pensionare, competență teritorială Geniabb Geniabb Buna ziua. O intrebare am si eu la dvs , cu rugamintea de a nu va supara. Daca un pensionar a iesit la pensie in judetul Gorj de exemplu, si acum are domiciliu ... (vezi toată discuția)
Schimbare domiciliu in alt judet - ce trebuie facut in aceasta ... Constantin Brancoveanu Constantin Brancoveanu schimbare domiciliu in alt judet - ce trebuie facut in aceasta situatie in legatura cu dosarul de pensie pentru limita de varsta? trebuie facut cevain mod ... (vezi toată discuția)
Transfer dosar de pensie monicaa18 monicaa18 daca mi-am schimbat domiciliul intr-un alt judet cum procedez sa-mi transfer dosarul de pensie din judetul in care am locuit anterior (vezi toată discuția)