avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... schimbare domiciliu in alt judet - ce trebuie facut in ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

schimbare domiciliu in alt judet - ce trebuie facut in aceasta ...

schimbare domiciliu in alt judet - ce trebuie facut in aceasta situatie in legatura cu dosarul de pensie pentru limita de varsta? trebuie facut cevain mod special? exista riscul sa se sisteze plata pensiei (care se incaseaza pe card) in cazul schimbarii domiciliului?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 16:04, 18 Martie 2021
este obligatorie mutarea dosarului de pensie in cazul schimbarii domiciliului? exista o obligatie legala in acest sens? daca pensionarul nu solicita transferul dosarului ce se intampla? pensia se incaseaza pe card.
Nu este obligatorie.
Problemele sunt urmatoarele:
-Cuponul
-Daca veti deschide vreodata actiune/contestatie in instanta, va trebui sa o deschideti la tribunalul din judetul de domiciliu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea domiciliului in alt judet ContSters192087 ContSters192087 Buna ziua ! M-am mutat in alt judet . Ma pot adresa doar printro scrisoare catre Casa de Pensii sa-mi primesc cuponul de pensie la noua adresa ,sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Cupon de pensie ghita49 ghita49 Am citit pe internet ca pentru cei care primesc pensia pe card bancar nu se mai tiparesc cupoane de pensie si implicit nu mai primim acest act. Poate sa-mi ... (vezi toată discuția)
Mutare dosar pensie la domiciliul nou in alt judet paicaflorica paicaflorica Va multumim ca existati Am cumparat o locuinta in alt judet,luna viitoare urmeaza sa incheiem contractul vanzare cumparare.Pensia o ridic cu cardul.Va rog sa ... (vezi toată discuția)