avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical

Bună seara.
Concediul medical este considerat calendaristic?
Dacă anul acesta am avut de exemplu 30 de zile începând din luna februarie,anul următor mai am dreptul la diferenta pana la 90 de zile sau incepand cu 1 ianuarie 2020 beneficiez
de concediu medical de 90 de zile integral sau în etape diferite?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 23 Aprilie 2019
Sunt zile calendaristice, în interval de un an, calculate de la prima zi de îmbolnăvire.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Zile de concediu medical permise de lege Laura_89 Laura_89 Buna seara, Am o nelamurire, cate zile de concediu de medical pentru boala obisnuita? Multumesc Laura (vezi toată discuția)
Concediu medical stelamudura stelamudura Buna ziua si bine v-am regasit. Un angajat, are dreptul la 90 zile de concediu medical, intr-un an calendaristic, dupa care, daca se depasesc, trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical artroscopie alexm91 alexm91 Buna seara In data de 08.09.2014 am suferit o artroscopie la genunchi dupa o ruptura de menisc.Medicul care m-a operat mi-a spus ca imi poate da maxim 5 ... (vezi toată discuția)