avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1192 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovadă permis?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovadă permis?

Buna ziua! Am permisul suspendat si am fost judecat...sentința sa dat pe 20 03 2019 si e favorabilă...problema este ca am doar minuta si astept motivata! Cele 30 zile in care trebuia sa se motiveze au trecut, inca astept motivarea! Intrebare: pot sa merg la poliție cu minuta si cu chitanța cum am plătit cheltuielile de judecată sa depun o cerere pentru o dovadă sa pot sa conduc pana imi vine motivarea? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot circula pana imi vine sentinta prin posta? remus05 remus05 Pe data de 26 am prima infatisare in care am contestat un pv cu retinerea permisului pe 90 zile pentru un radar. In caz ca am sa pierd, pot circula pana imi ... (vezi toată discuția)
Hotărâre judecătorească permis Andrei Gabriel10 Andrei Gabriel10 Am pierdut un proces împotriva unui PV de contravenție pentru suspendare permis pe data de 08.02.2023 si au trecut cele 30 de zile in care pot face apel ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis suspendat Daniel85 Daniel85 Pe data de 31.11.2008 mi s-a suspendat permisul de conducere pentru numere expirate in judetul Salaj iar eu sunt din Vaslui. Problema mea este cand o sa imi ... (vezi toată discuția)