avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general pfa contabilitate primara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

pfa contabilitate primara

as vrea sa stiu in ce conditii un contabil, neautorizat de ceccar, dar cu studii superioare economice (finante contabilitate), si cu o experienta de 20 ani in contabilitate, poate fi P.F.A. contabil, chiar si in contabilitate primara (fara a putea semna bilant), si care este codul caen pt.aceasta?
lavinia
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 09:16, 24 Noiembrie 2009
nu puteti sa va faceti PFA fara sa fiti membru CECCAR

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa contabilitate primara si resurse umane romicichi romicichi Buna ziua. Lucrez la un SRL pe post de contabil (am studii economice superioare). In septembrie anul acesta am absolvit cursurile de inspector resurse umane. ... (vezi toată discuția)
Pfa pt contabilitate primara? cristinamarcu cristinamarcu Am terminat o facultate in domeniul contabilitatii, si as vrea sa tin contabilitatea unor srl-uri, dar nu stiu daca am voie. Am inteles ca trebuie sa-mi ... (vezi toată discuția)
Contabilitate ca economist sopis sopis Pot tine contabilitatea la firme doar cu diploma de economist ? Daca da, in ce conditii ? (vezi toată discuția)