avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am greșit calculul unui concediu medical dar am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am greșit calculul unui concediu medical dar am semnătura de control financiar preventiv și a directorului economic. Pot fi tras doar eu la răspundere?

Buna ziua. Va rog sa imi spuneți si mie daca am gresit un medical si am semnătură controlului financiar preventiv si al directorului economic pot fi tras la raspundere doar eu? Va multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:58, 29 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Poate fi tras la raspundere si cel care a pus viza de CFP.
Dar eu pot fi pus sa platesc atata timp cat doua persoane și-au dat acordul si au semnat ca este bine?
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Salariatii - n.m., indiferent de functie - raspund patrimonial, in temeiul normelor si principiilor raspunderii civile contractuale, pentru pagubele materiale produse angajatorului din vina si in legatura cu munca lor.
Asta am inteles. Dar de ce sa plateasca doar cel care a întocmit un act care a avut aprobarea cfp-ului si al directorului economic?
A decis cineva asta?

Alte discuții în legătură

Bani lipsa casa de marcat MilenAna MilenAna Ce se intampla daca iesi pe minus cu o valoare de 150 de lei la o casa de marcat, si nu stii cand a fost facuta acea paguba, si de catre cine. Si cum se poate ... (vezi toată discuția)
Demisie romavocar romavocar am constatat un prejudiciu,am anuntat seful direct si personalu de la security.S-au luat declaratii de la persoanele respective care au confirmat ca s-au ... (vezi toată discuția)
Pot fi trasă la răspundere pentru lipsa ieșită în gestiune? Mihaela 85 Mihaela 85 Bună ziua aș vrea să știu dacă pot fi trasă la răspundere pentru lipsa ieșită în gestiune preluată cu inventar chiar dacă nu am desfășurat ... (vezi toată discuția)