avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ștergere cazier judiciar
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ștergere cazier judiciar

Bună ziua! Aș dori să aflu cum pot să îmi curăț cazierul pentru o faptă penală din 1996?Fapta este sub incidența art.74 litera A.Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Vasile Tataru , utilizator 14:29, 24 Aprilie 2019
Pentru ce ati fost condamnat atunci ?
Exista condamnări pentru care intervine reabilitarea de drept și condamnări pentru care este necesar sa depuneți cerere de reabilitare judecătorească. E important de văzut hotărârea prin care ați fost condamnat.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

Vasile Tataru a scris:

Bună ziua! Aș dori să aflu cum pot să îmi curăț cazierul pentru o faptă penală din 1996?Fapta este sub incidența art.74 litera A.Va mulțumesc

Tentativă de omor
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator
Trebuie sa îmi dați mai multe detalii. Cât a fost pedeapsa și de când a început sa fie executata?
Nu am hotărârea judecătorească dar știu că nu am reabilitarea făcută pentru că încă apare pe cazier
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Manuela Rășină, administrator

Alte discuții în legătură

Despre cazier judiciar ionel popa ionel popa acum aproximativ 9 ani am fost condamnat la 1 an cu suspendare pentru condus sub influența alcoolului. as vrea sa stiu daca acum i ca acea pedeapsă se mai ... (vezi toată discuția)
Permis Ioanahulpe306@gmail.com Ioanahulpe306@gmail.com Buna ziua aș avea si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns,pe prietenul meu la-u prins in România conducand un autoturism fara permis si ... (vezi toată discuția)
Dupa cat timp se sterge cazierul si care sunt conditiile sfinxul sfinxul buna pentru toti am fost condamnat in 1997 la 3,2 ani in lipsa pentru furt auto ajutat de un prieten ,am fost condamnat in lipsa si pedeapsa sa prescris ... (vezi toată discuția)