avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu e platita contributia la casa de pensie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu e platita contributia la casa de pensie

Acum 2 luni am solicitat de la casa de pensii de care apartin cu domiciliul o adeverinta cu stagiul de cotizare.
Nu a fost o surpriza prea mare, avand in vedere ce patesc colegi de-ai mei care ies la pensie, dar am constatat ca din anul 2005 si pana in luna 12 2018 sunt platite doar perioadele in care am fost in concediu medical, cand aceste contributii au fost virate din nu stiu ce fond de sanatate.
In rest absolut toate lunile scrie in dreptul lor ZERO
Intrebarea e: daca maine vreau sa-mi scriu demisia ce trebuie sa cer angajatorului si cum il pot obliga sa plateasca absolut tot din urma?
Multumesc?
Sper din suflet sa nu primesc la fel de multe raspunsuri ca la intrebarea pusa aici referitoare la recuperarea grupei de munca.
O zi buna tuturor!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:03, 24 Aprilie 2019
Numai printr-o actiune in instanta poate fi obligat la plata.

p.s.
Trebuie să înțelegeți că nimeni nu este obligat să răspundă întrebărilor dumneavoastră. Consultanţii care participă la discuţii în forum o fac voluntar, fără a fi motivaţi în vreun fel de Avocatnet.ro.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand pot fi pensionat anticipat fara penalizare? Constantin Baciu Constantin Baciu Sunt barbat, împlinesc 60 de ani pe 3 sept 2018, îndeplinesc stagiul complet de cotizare pe 1 sept 2018 (35 ani), am grupa a II-a de munca timp de 12 ani (8 ... (vezi toată discuția)
Drepturi din salariu geanyna2 geanyna2 buna ziua lucrez intr-un salon de coafura cu contract de 4 ore pe zi si sunt platita la procent din incasari. Intrebarile mele sunt urmatoarele: 1.cum pot ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata cu sau fara penalitati vladuta vladuta Sotul este nascut in 17.08.1953 si are 35 ani vechimein munca.A lucrat in grupa 1 timp de 10 ani si 5 luni la care i sa calculat un spor de 6 ani.In grupa a 2 ... (vezi toată discuția)