avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Retragere diploma de bac dupa confirmarea locului,este ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Retragere diploma de bac dupa confirmarea locului,este posibil?

Buna seara,am nevoie de ajutorul dvs,anul acesta doresc sa dau la facultate,la medicina,examenul la medicina este ultimul dintre facultati,ca sa nu ramin pe dinafara (in cazul in care nu o sa fiu admis)o sa incerc si la alta facultate,problema este ca la ori e facultate dupa examen trebuie sa confirm cu diploma de bac in original,datele confirmarii fiind inainte de a se da rezultatele admiterii la medicina,ptr cazul in care voi fi admis la medicina ,cum retrag diploma de la facultatea unde am confirmat deja locul?va rog mult sa ma ajutati cu un raspuns
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:11, 25 Aprilie 2019
Printr-o cerere depusa la secretariatul facultatii respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil buna ... IB37 IB37 Retragerea diplomei de bac dupa confirmarea locului posibil Buna ziua. Am ales sa ma inscriu la facultate la acelasi profil , la doua facultati diferite, ... (vezi toată discuția)
Admitere facultate 2012 mihaelapana mihaelapana In legatura cu depunerea dosarului de admitere pentru invatamantul superior, am citit pe site-ul Facultatii de Horticultura Bucuresti ca actele necesare ... (vezi toată discuția)
Facultatea nu imi da diploma de bac si foaia matricola valentin0001 valentin0001 In vara am terminat facultatea la Universitatea din Craiova. Dupa finalizarea facultatii m-am inscris la master si am fost admis, apoi am semnat un contract de ... (vezi toată discuția)