avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... consum ilegal de curent electric
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

consum ilegal de curent electric

consum de curent electric in pivnitile construite ilegal in subsolul scarii blocului unde locuiesc!exista o valoare din punct de vedere financiar stabilita a fi considerat furt si care ar fi acea suma
sau care ar fi criteriile dupa care fapta in sine poate fi considerata furt
multumesc
Cel mai recent răspuns: widad , utilizator 20:38, 25 Aprilie 2019
Legal imobilele de locuit in comun nu sunt prevazute in proiectul tehnic cu "pivnite"
Exista imobile de locuit in comun prevazute din proiectul tehnic cu spatii delimitate cu utilizare boxa
In cazul precizat de dv este vorba despre utilizare energie electrica probabil preluata din instalatia parte comuna
da,curentul electric este sustras din reteaua electrica parte comuna!care ar fi suma din punct de vedere financiar considerata furt oare
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal instalatie 24v sau 220v la subsolul blocului? masso masso buna ziua! la subsolul blocului nostru instalatia electrica este pe 220V, spune cineva, chiar din constructia blocului (construit in 1973); am fost ... (vezi toată discuția)
Abuz sef scara nelu_ioan00 nelu_ioan00 buna ziua ,am o mare nedumerire ,locuiesc la bloc si la subsolul blocului sin facute boxe adica beciuri din care am si eu una iar seful scari luat curentu pe ... (vezi toată discuția)
Instalare lumina in boxe narciisa narciisa Buna seara, In asociatia din care fac parte ma confrunt cu urmatoarea situatie, pentru care as avea nevoie de raspunsul dumneavoastra. Acum cativa ani ... (vezi toată discuția)