Am fost anul trecut implicat intr-un proces. La ultima sedinta din Decembrie 2018, ca informatii despre dosarul penal aveam asa:
Complet: P1 CP/Fond
Tip solutie: Solutionare
Solutia pe scurt: Admite cererea de Parchetului de pe langa Judecatoria ... de confirmare a renuntarii de la urmarirea penala...etc
Document: Incheiere finalizata (dezinvestire)
Astazi, m-am gandit sa mai intru odata pe portalul de la justitie sa mai verific odata dosarul. Am observat ca a mai aparut o sedinta, pe 01.04.2019, in care apar urmatoarele detalii:
Tip solutie: termen preschimbat
Solutia pe scurt: termen preschimbat
Daca la sedinta din Decembrie s-a dat solutionare si s-a admis cererea de confirmare a renuntarii urmaririi penale, de ce a mai aparut o sedinta si ce semnificatie are? Ar trebui sa-mi fac griji?
Nici o semnificatie. Stati linistit.
Probabil vreo indreptare de eroare materiala, onorariul avocatului din oficiu sau alta formalitate.
Nu se intelege de ce tot intrati:)
Înțeleg ce spuneti, dar termenul a fost preschimbat din cel care apare acum in cel in care s-a dat soluția. Soluția a rămas definitiva, nu va stresați.
Așa apare frecvent la procedurile de confirmare a renunțărilor la urmărire penală. Sistemul generează termene lungi, iar judecătorii le preschimba in unele mai rapide.
Nu se pune problema de onorariu avocațial sau alte modificări.