avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen preschimbat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen preschimbat

Buna ziua,

Am fost anul trecut implicat intr-un proces. La ultima sedinta din Decembrie 2018, ca informatii despre dosarul penal aveam asa:
Complet: P1 CP/Fond
Tip solutie: Solutionare
Solutia pe scurt: Admite cererea de Parchetului de pe langa Judecatoria ... de confirmare a renuntarii de la urmarirea penala...etc
Document: Incheiere finalizata (dezinvestire)

Astazi, m-am gandit sa mai intru odata pe portalul de la justitie sa mai verific odata dosarul. Am observat ca a mai aparut o sedinta, pe 01.04.2019, in care apar urmatoarele detalii:

Tip solutie: termen preschimbat
Solutia pe scurt: termen preschimbat

Daca la sedinta din Decembrie s-a dat solutionare si s-a admis cererea de confirmare a renuntarii urmaririi penale, de ce a mai aparut o sedinta si ce semnificatie are? Ar trebui sa-mi fac griji?

Multumesc mult pentru ajutor!
Ultima modificare: Joi, 25 Aprilie 2019
Andreiiiy, utilizator
Cel mai recent răspuns: Alexandru Matache , Avocat 19:22, 25 Aprilie 2019
Nici o semnificatie. Stati linistit.
Probabil vreo indreptare de eroare materiala, onorariul avocatului din oficiu sau alta formalitate.
Nu se intelege de ce tot intrati:)
Înțeleg ce spuneti, dar termenul a fost preschimbat din cel care apare acum in cel in care s-a dat soluția. Soluția a rămas definitiva, nu va stresați.
Așa apare frecvent la procedurile de confirmare a renunțărilor la urmărire penală. Sistemul generează termene lungi, iar judecătorii le preschimba in unele mai rapide.
Nu se pune problema de onorariu avocațial sau alte modificări.

Avocat Alexandru Matache,
Baroul Cluj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completarea urmăririi penale Alin0989 Alin0989 Bună seara! Vă deranjez cu o întrebare despre un proces. nu am cunoștințe în domeniul juridic. Înainte de a posta aici am căutat pe google însă nu am ... (vezi toată discuția)
Confirmare renunţare urmărire penală (art. 318 alin. 12 ncpp) manixmanix manixmanix Am avut un dosar deschis in care am fost scos ca faptuitor. Am platit cheltuiel de judecata, si la 2 zile am primit o citatie in care eram chemat la ... (vezi toată discuția)
Permis anulat sau îl pot redobândi fara examen? maxy2018 maxy2018 Salutare. Am și eu o intrebare, permisul este anulat ? Trebuie sa fac din nou școala de șoferi? Complet: C9 Penal Tip solutie: Condamnare fără ... (vezi toată discuția)