avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... u.e.679/2016
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

u.e.679/2016

Buna ziua
Am postat pe un grup de facebook urmatoarea afirmatie:"da o colega a avut pensionar cu pensia de peste 9000 lei".
Pe baza acestei afirmatii sunt cercetata disciplinar cum ca as fi incalcat Regulamentul privind datele cu caracter personal conform UE 679/2016.Tinand cont ca la mine la job prelucrarea datelor personale ale pensionarilor a inceput de pe data de 12 februarie,postarea mea este facuta pe data de 14 februarie in timp ce ma aflam in concediu de odihna si nu am avut acces la datele pensionarilor,nu am dat nume,cnp si nici suma fixa ci doar o generalitate asa cum de altfel se da si la tv sau in presa este normala acea cercetare disciplinara?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:55, 26 Aprilie 2019
In Reg. Intern este considerata abatere disciplinara fapta savarsita de dvs.?
Difuzarea sau colportarea în spaţiul public – pe canalele mass-media sau
social media – a oricăror informaţii legate de activitatea Xxx în mod
special a informaţiilor ce pot genera o stare de nesiguranţă în rândul
călătorilor, cu consecinţe negative asupra activităţii şi imaginii xxx
precum şi a relaţiilor de colaborare cu terţii.

Doar acest articol l-am gasit care s-ar apropia de caz.Dar ceea ce am postat este pe un grup inchis al angajatilor si nu am dat practic nici o data personala a vreunei persoane gen x are pensia de 9000 lei.

Cornel Vasile a scris:

In Reg. Intern este considerata abatere disciplinara fapta savarsita de dvs.?

Din ce spuneti dvs., nu vad o incalcare a Regulamentului UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca vreau sa mi instalez camera video care reda doar ... Nedelcu Adriana Nedelcu Adriana Buna ziua. Daca vreau sa mi instalez camera video care reda doar intrarea în apartament,am voie? Și dacă da,îmi trebuie aprobare de undeva? (vezi toată discuția)
Cum primesc despagubiri gdpr? Xerxes77 Xerxes77 Inteleg ca exista societati/organisme care asista cetatenii carora li s-au injcalcat drepturile prevazute in legislatia GDPR in a obtine despagubiri. In cazul ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a filma in sala de judecata FileMooN FileMooN am dreptu de a filma intro sala de judecata un proces public find persoana fizica find ? (vezi toată discuția)