avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cadastru nou
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cadastru nou

Va rog sa ma ajutati cu un sfat.....am un imprumut cu ipoteca pe apartament....normal ca am si cadastru facut...cu banii am facut modificari in casa..acum vreau sa vand apartamentul dar nu mai pot pentru ca am inteles ca imi trebuie un nou cadastru...am facut modificari in apartament...cineva mi-a spus ca ma costa in jur de 5000 lei sa intru in legalitate...adica sa obtin toate autorizatiile.....cine ma poate ajuta cu un sfat...ma gandesc ca trebuie sa existe o ,,chichita,, care sa ma ajute sa nu platesc asa de mult. Vreau sa vand apartamentul pentru ca sa nu ma execute banca silit si sa mi-l vanda pe nimic si sa ma trezezsc ca raman si fara casa si cu datorii la banca, asa ca trebuie sa intru in legalitate ca sa il pot vinde eu. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 22:20, 23 Noiembrie 2009
Daca sunt modificari de structura aveti nevoie de un nou cadastru. Daca nu sunt de structura, nu.
Dar, nu veti reusi sa vindeti casa fara ipoteca, aceasta va ramane pe casa, indiferent daca i se schimba proprietarul sau nu.
Pt a vinde un imobil aveti nevoie de extras de carte funciara, unde apare ipoteca si rangul sau, asa ca oricum va aparea in contractul de vanzare-cumparare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pune ipoteca pe o casa ipotecata deja? Costin Savescu Costin Savescu Am o casa ipotecata de banca. Mai pot pune o ipoteca in favoarea unei persoane fizice la un imprumut de bani pe care sa mi-l dea acea persoana prin notar? In ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar elenacarmen elenacarmen buna ziua....am un credit ipotecar pe numele fostului sot si sunt si eu trecuta in dosar..garsoniera ipotecata este dobantita de mine in urma tranzactie ...voi ... (vezi toată discuția)
Credit cu ipoteca IRINA ANGELA IRINA ANGELA Buna seara, Se poate face un imprumut bancar cu ipoteca pe un apartament care este garantie la un contract de imprumut intre doua persoane ? (vezi toată discuția)