avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Pot fi amendat daca nu mai doresc sa continui cu ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Pot fi amendat daca nu mai doresc sa continui cu compania vodafone?

Am avut un contract de telefonie cu firma vodafon care s-aîncheiat dar am fost sunat intre timp sa prelungim contractul am continuat cu ei dar acuma doresc să renunț și mi-au trimis somații mi-au spus că trebuie să plătesc suma de 450 lei
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 10:20, 1 Mai 2019
Aia nu e o amenda, e un litigiu in drept civil.
La încetarea contractului și dezactivarea cartelei SIM, Clientul se obligă să achite toate datoriile către Vodafone, precum și justa despăgubire prevăzută la articolul 10.3 pentru încetarea contractului înainte de termen (dacă este cazul).

În cazul în care Clientul solicită încetarea prezentului contract înainte de expirarea perioadei minime contractuale sau încetarea contractului înainte de expirarea acestei perioade este generată de încălcarea obligațiilor contractuale de către Client, acesta datorează o despăgubire egală cu valoarea prejudiciului cauzat.

[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 28 Aprilie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Eu am respectat contractul de 2 ani și înainte să expire contractul cu o luna m-au sunat sa prelungim contractul și am mai platit in continuare câteva luni dar acuma vreau să renunț și îmi trimit prin posta somații că aș avea de plata o sumă de bani ce mă sfătuiți să fac in continuare. vă mulțumesc

Ultima modificare: Marți, 30 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator
Dacă ați fost de acord să-l prelungiți, ei au înregistrat acest lucru. Iar dacă această prelungire a fost însoțită de vreun avantaj (discount la abonament, telefoane la preț preferențial, etc), acestea se cer achitate. Verificați

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract companie de telefonie mobila blakbox61 blakbox61 Buna ziua.Am reinnoit contractul cu Vodafone telefonic.In contract nu se specifica suma cu care trebuie sa-i despagubesc pe cei de la Vodafone in caz ca renunt ... (vezi toată discuția)
Inchidere abonament inainte de termen nelugigi nelugigi Buna ziua Supun atentiei dumneavoastra o problema pe care o am cu cei de la cosmote. Din neatentie am facut cerere de inchidere abonament inainte de termen cu ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract telefonie zsoli71 zsoli71 Buna ziua, Am solicitat la Vodafone rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale. Vodafone mi-a raspuns ca trebuie sa platesc taxa de ... (vezi toată discuția)