avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Cat e o zi de concediu în construcții
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Cat e o zi de concediu în construcții

Bună ziua
As vrea și eu să știu cât este o zi de concediu ca bani
Eu lucrez în construcții și anul trecut când a fost salariu minim 1900 roni ziua de concediu a fost 58 lei
Acum salariu este 3000 roni ziua de concediu este 70 lei
Este bun așa?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:18, 26 Aprilie 2019
e specificat in CIM. aveti un exemplar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bonurile de masa se scad din salariul minim in constructii 2019 - 3000 lei? blocg4 blocg4 Salariul minim in constructii si bonurile de masa. Conform noii legislatii in constructii salariul minim brust este 3000 lei. Astfel venitul net (cash) ar fi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent ... Antonia Alexandra Antonia Alexandra Bună ziua, Va rog sa ma lamuriti intr-o problemă. În prezent lucrez la o firma care de luna viitoare îmi va aduce sa semnez mărirea de salariu minim ... (vezi toată discuția)
Câți bani ar trebui să primesc pentru concediu medical? Gica6 Gica6 Bună seara!Am fost în concediu medical toată luna decembrie 2018.Sunt angajat cu salariul minim (1900 lei) Îmi puteți spune vă rog câți bani ar trebui ... (vezi toată discuția)