avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Câți bani ar trebui să primesc pentru concediu ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Câți bani ar trebui să primesc pentru concediu medical?

Bună seara!Am fost în concediu medical toată luna decembrie 2018.Sunt angajat cu salariul minim (1900 lei) Îmi puteți spune vă rog câți bani ar trebui să primesc pentru această lună? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Loredana , Consilier juridic 20:00, 1 Februarie 2019
Buna seara, in pricipiu 70% din salariu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul minim kostas_rx kostas_rx Angajatorul este obligat sa modifice salariul minim brut la 1900 lei? Daca da, de cand, trebuie semnat act aditional la contractul de munca? (vezi toată discuția)
Poate modifica concediul medical indemnizatia pt copil si implicit salariul mamei Mihaela Nistor Mihaela Nistor Anul trecut am ramas insarcinata , inainte de concediu prenatal din cauza unor probleme in sarcina mi-am luat 2 saptamani de concediu medical mai exact de pe ... (vezi toată discuția)
Calcul concediu de odihna neefectuat Irimad Irimad Buna ziua , lucrez din ianuarie 2018 nu mi-am luat nici o zi de concediu si acum vreau sa plec din firma. Am salariu minim pe contractul de munca dar in mana ... (vezi toată discuția)