avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Buna ziua ! As dori sa știu cum se procedează la un divorț cu împărțirea bunurilor in cazul in care apartamentul este luat cu rata cu ipoteca și ce proces trebuie intentat !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 15:43, 27 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
orice impartire a bunurilor se numeste partaj. acesta poate fi urmarea unui contract autentic, daca partile se inteleg, sau a unei actiuni in instanta, daca nu.
implicati si banca.. fie ca faceti partajul amiabil sau in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am facut partajul la apartament... outofside outofside Buna ziua tuturor, am urmatorul caz: - m-am casatorit - am luat credit ipotecar si am cumparat un apartament - am divortat si am declarat ca n-avem de facut ... (vezi toată discuția)
Partaj fara avocat? ancutub ancutub buna ziua. am terminat procesul de divort in octombrie 2009. as dori sa incep si proces de partaj , dar as vrea sa stiu daca se poate si fara avocat si ce acte ... (vezi toată discuția)
Divort amiabil; solutie impartire bunuri in coproprietate? miha_radu miha_radu Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: eu si sotul meu, cu care sunt casatorita de 5 ani, dorim sa divortam pe cale amiabila din ... (vezi toată discuția)