avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... caut o persoana
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

caut o persoana

din 2009 decembrie nu mai stiu nimic despre existenta ei
se numeste florescu maria magdalena nascuta in judetul calarasi la data de 29 septembrie 1951 numele de fata zamora maria magdalena
ultimul domiciliu in strada codrii neamtului nr 2 bl 2 scara 2 apt 133 bucuresti sector 3
am fost la politie si nu vor sami dea relatii desi sant sotul ei legal
cu certificat de casatorie
doresc sa stiu cum pot divorta ?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 17:50, 28 Aprilie 2019
Va adresați unui avocat care o sa va învețe cum sa procedati,se citeaza la ultima adresă,mergeți cu un certificat de grefa la direcția de evidență informatizată a populației cereți relatii,daca nu apare cu forme legale,av solicita citarea prin mică publicitate etc.Sunt mai multe variante/strategii pt astfel e cazuri dar fără av e mai dificil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort-domiciliu necunoscut parit alexa-rozi alexa-rozi Am si eu o intrebare va rog daca ma poate ajuta cineva.Am intentat actiune de divort si am trecut domiciliul sotului la adresa actuala la care locuiesc ... (vezi toată discuția)
Dovada indeplinirii procedurii de citare Elena1986ianuarie Elena1986ianuarie Sunt reclamant intr-un proces pe baza de ordonanta presidintiala. Paratul a fost citat la domiciliu din buletin care este casa parintilor el locuind in ... (vezi toată discuția)
Citare mostenitor la dezbaterea succesiunii elisa27 elisa27 buna ziua. mi-a murit tatal, si as dori sa imi caut sora vitrega din alt judet printr-o citare intr un ziar national, pentru succesiune. Se poate face acest ... (vezi toată discuția)