avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mutare contor energie electrica din apartament pe casa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mutare contor energie electrica din apartament pe casa scarii

Hristos a Inviat !

Dupa cum spune si titlul, as dori sa stiu in ce conditii se poate muta contorul de energie electrica din apartament pe casa scarii, deoarece m-am apucat de renovat la apartament, si deja am refacut o parte din instalatia electrica cu un nou tablou, si urmatorul pas ar fi sa mut contorul in afara apartamentului.

Mi-ar fi de mare ajutor daca cineva imi poate sumariza cum ar fi cel mai indicat sa procedez, si ce costuri implica aceasta actiune.

Multumesc,
Marius SUCIU
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 17:49, 4 Mai 2019
Aveti nevoie de aviz de modificare a instalatiei, la electrica
Trebuie sa achitati cca 85,4 lei receptia lucrarii si 41 lei cererea
Normele in domeniu prevad instalarea contorului in cutie BMP care o monteaza o firma autorizata anree
Costurile aferente cutie BMP difera functie de operatorul economic care executa mutarea contorului
Ce sa va sfatuim? Intrebati firma la care sunteti abonat.
Deocamdata ramaneti in situatia actuala, ca pana se scarpina ei in cap, mai dureaza cativa ani.
Si pe la noi se aud astfel de zvonuri. Practic se practica o gaura in zidul de deasupara usii si se scoate doar contorul pe casa scarii. Acolo unde sunt conditii, contorii se pot grupa intr-o cutie, cate 4, 8, 12 bucati.
Tabloul cu sigurante cred ca va ramane in casa, la locul sau. V-am spus, deocamdata nu se stie nimic!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instalarea unei prize electrice in casa scarilor theelf2007 theelf2007 Buna.Se poate monta o priza electrica in casa scarilor,fara acordul tuturor proprietarilor.Motivul ar fi pentru tunderea gazonului din fata blocului. (vezi toată discuția)
Tablou electric care instalez eu. mgomez mgomez Eu nu stiu daca acest forum este potrivit pentru intrebarea mea, dar lasati-ma sa ma introduc. Sunt un American cu experienta in lucrari electrice in case ... (vezi toată discuția)
Acord vecini pentru instalare internet prin fibra optica alex-emm alex-emm Buna ziua, In blocul (mic, 8 apartamente) in care m-am mutat nu exista inca fibra optica. Am nevoie de acordul lor pentru ca provider-ul sa vina sa instaleze, ... (vezi toată discuția)