avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Imdemnizatie crestere copil pt intreprindere ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Imdemnizatie crestere copil pt intreprindere individuală

Buna ziua,

Nevasta mea are întreprindere individuală ( magazin fizic și online) si vrea sa intre in concediul de îngrijire a copilului (sa primească indemnizația) însă nu vrea să închidă magazinul sa suspende activitatea i.i.-ului (recent am angajat pe cineva).

Ce soluții avem?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:42, 29 Aprilie 2019
Nu are o alta solutie decat sa suspende activitatea daca vrea sa intre in CCC.

O alta varianta ,sotie sa nu intre in CCC si sa-si depuna direct dosarul pentru acordarea stimulentului de insertie. Astfel,intreprinderea ramane activa,iar sotia va primi 650 lei/luna stimulent de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil catalinhabet catalinhabet Detin o Intreprindere Individuala de 3 ani si primii ani am fost pe pierdere si ultimul an pe profit. Sotia nu este angajata si vreau sa stiu daca pot primi eu ... (vezi toată discuția)
Concediu paternal eujad eujad un salariat caruia i-a nascut sotia vrea sa intre in concediu paternal. Cu ce data poate intra?se inscriu in carnet suspendarea celor 5 zile pe care le-a ... (vezi toată discuția)
Mama necasatorita, fara venituri, stimulent de insertie pentru tata georgedo georgedo Buna ziua. In cazul in care mama este necasatorita fara venituri in ultimele 12 luni, cu copil recunoscut de tata care are un loc de munca, exista ... (vezi toată discuția)