avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Poate să facă tatăl copilului ceva împotriva mea?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Poate să facă tatăl copilului ceva împotriva mea?

Bună seara! Între mine și tatăl copilului meu există foarte multe probleme, noi am locuit în Anglia 3 ani, 1 an de zile el a avut o relație în paralel, trăiam într-un mediu toxic și plin de minciuni, certuri, amenințări șamd, până când am avut curaj să iau copilul de 1 an și câteva luni și am plecat. Acum, după 3 luni de la despărțire el mă amenință că după ce copilul nu v-a mai fi atât de atașat de mine “o să mi-o întoarcă și mă v-a face să plătesc”. Evident că am început să mă gândesc serios la amenințările lui știind că este un om capabil să facă foarte mult rău. Ar putea să facă ceva împotriva mea? Un om care e în stare să trăiască viață dublă cu siguranță e în stare de orice. Ce rău ar putea să îmi facă, legal vorbind legat de copil? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 00:34, 1 Mai 2019
Ce ar putea sa va faca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga mamei cu un copil de 3 luni Beatrice. Beatrice. Buna ziua. Sunt mamă a unui copil de 3 lunițe. Nu sunt casatorita demult, deoarece ne-am casatorit imediat dupa nasterea copilului. Căsnicia sau, relatia ... (vezi toată discuția)
Divort Ionutmohorea Ionutmohorea Buna ziua. Sincer nu am curajul, si cuvintele la mine. Numarul dumneavoastră il am de la un domn taximetrist care ma salvat (poate chiar de la moarte), sub ... (vezi toată discuția)
Bună seara nu știu ce sa fac DAniel456 DAniel456 Bună seara eu locuiesc de 3 ani în anglia și partenera mea de 2 ani și 3 luni am avut o relație superba și a rezultat un copil de 10 luni. Ea a stat ... (vezi toată discuția)