avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... chiosc
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

chiosc

am un chiosc pe care vreau sa il mut pe alta proprietate... am nevoie de o autorizatie de amplasare.
am costatat din pacate ca am nevoie sa ii fac proiect si sa includ chioscul in cadastrul casei la care il voi duce.
este obligatoriu?
sau e doar o informatie eronata?
mentionez ca cel care l-a detinut nu a avut asa ceva...:sorry:

Alte discuții în legătură

Autorizatia de amplasare Observatorul Observatorul am cerut de la primarie sa mi se dea o autorizatie de amplasare si ma tot amana... imi zic vino saptamana viitoare si cand vin spun din nou acelasi ... (vezi toată discuția)
Constructia pe mai mult de 35% ...se poate depasi? darkynok darkynok Recent am vrut sa mut un perete exterior al casei (din curte) cu 1m. Fiind in interiorul curtii mele am crezut ca nu o sa am probleme si o sa primesc ... (vezi toată discuția)
Dimensiune apartament NedeleaPaul NedeleaPaul Buna. Am o situatie mai ciudata intr-un contract de vanzare cumparare vechi. Nu regasesc suprafata apartamentului decat “compus din douà camere si ... (vezi toată discuția)