avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Conflict bancar
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Conflict bancar

Buna ziua, ma aflu in situatia urmatoare: mi-am achitat o rata la banca si casieră băncii a trimis banii în alt cont. Am făcut reclamație la sediul central si si-au asumat această greșeală. Idea este daca pot acționa banca în instanță pentru a obține despăgubiri financiare pentru faptul că am fost "hartuit" de firma recuperatoare si pentru ca v-a trebui să achit penalizări pentru perioada în care banii au fost transferați în alt cont ?
Cel mai recent răspuns: DARYUS79 , utilizator 23:05, 30 Aprilie 2019
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nerespectare contract Flo28 Flo28 Bună ziua. Am semnat un contract cu o bancă de celule stem cu plata în rate lunare. Însă ei ba nu îmi trimit facturile, ba îmi trimit două cu aceeași ... (vezi toată discuția)
Este cazul sa apelez la un avocat? enu_90 enu_90 Buna ziua! In anul 2008 am facut un credit de nevoi personale ipotecar la BCR pe 300 de luni.Timp de 9 luni am platit ratele iar urmatoarele 3 luni am platit o ... (vezi toată discuția)
Problema retur bani comanda online calind83 calind83 buna ziua, am comandat de la un magazin online un produs de 1000 de lei pe care l-am platit cu card bancar dar nu l-am primit. Dupa 1 luna mi-au trimis alt ... (vezi toată discuția)