avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1162 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturile angajatului obtinute in instanta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturile angajatului obtinute in instanta

am fost sfatuita pe acest forum sa-mi apar drepturile si va multumesc tuturor in acest mod am obtinut 2 salarii restante care sunt osuma considerabila din care deja am amenajat camera copilului pe care il aspept.va multumesc ca existati!dumnezeu sa va binecuvanteze!
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:08, 23 Noiembrie 2009
Dumnezeu sa va binecuvanteze si pe dumneavoastra si sa va dea nastere usoara si un copil sanatos.
Multumesc frumos pentru feed-back si ma bucur pentru reusita dvs. si pentru faptul ca sfaturilor v-au fost de ajutor.

Sarcina usoara si sa aveti un copilas sanatos,voinic,voios,la punga gros si cu realizari in viata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimate domnule tudor valeriu si toti ceilalti moderatori ai siteului dmonica dmonica Stimate domnule Tudor Valeriu si toti ceilalti moderatori ai siteului Va multumim stimati consilieri, avocati, juristi si tuturor care fac posibila ... (vezi toată discuția)
La multi ani ! ContSters277956 ContSters277956 Sa primiti tot ce aveti si mai vreti ,tot ce nu aveti si va doriti,tot ce va lipseste si nu stiti.La Multi Ani pentru Noul An tuturor celor care aduc un plus ... (vezi toată discuția)
Minora insarcinata georgicutza95 georgicutza95 buna ma numesc andreea am 15 ani si jumatate si sunt insarcinata in luna a3a ai 2 saptamani prietenul meu are 24 de ani..parinti inca nu stiu cu toate ca inca ... (vezi toată discuția)