am infiintat o intreprindere individuala si ma lovesc de faptul ca nu pot deschide magazinul.
daca eu nu functionez sunt totusi pasibila sa platesc amenzi sau am de facut vreo declaratie fiscala sau alte indatoriri?
din pacate m-am grabit cu actele si ma tem ca sunt buna de plata...:-/ :(
declaratii fiscale in primul rand cea de inregistrare la inceputul activitatii ,data obtinerii primului venit
aveti nevoie si de autorizatii
daca ne-ati spune mai multe detalii am sti sa raspundem mai bine
am obtinut pana acum certificatul de inregistrare de la onrc si acel certificat constatator... am ridicat azi si registrul unic de control... dar au trecut 3 saptamani si va dura si mai mult pana voi putea oficial deschide magazinu....
acum mi-e teama ca ma voi trezi ca am declaratii fiscale de facut iar eu nici macar nu am deschis nimic...deci figurez doar cu actele astea obtinute de la onrc:(
problema este obtinerea unei autorizatii de amplasare care ma tine in loc la primarie... nu vor sa mi-o dea daca nu fac proiect pe chioscu mobil.... in consecinta nu am cum sa asigur conditii specifice de functionare... trebuie sa trag apa curent, de amenajat inauntru, de procurat casa de marcat, cantar.... o gramada de lucruri... care necesita mult timp
si se pare ca am ramas intepenita in birocratia de la primaria locala:(:(:(