In urma cu 1luna am preluat o asociatie de (inca locatari) cu mari probleme.Administratorul functiona fara contract de munca,nu exista presedinte,comitet executiv,asociatia are datorii si executari silite.Am fost aleasa Presedinte in urma Adunarii generale reconvocate a locatarilor insa fostul administrator refuza sa mi puna la dispozitie actele asociatiei si stampila.Intrebarea mea este cum pot recupera actele asociatiei si mai ales stampila.Mentionez ca am facut plangeri penale la politie si parchet.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Notificati oficial administratorul de imobil cu obligatia depunerii in termen precizat a tuturor documentelor si stampilei asociatiei e locatri sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Concomitent,in temeiul dispozitiilor in vigoare care guverneaza infiintarea,organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari aveti obligatia sa redacytati documente privitoare la modificarea statutului si regulamentului de ordine interioara a asociatiei
Dupa depunerea tuturor documentelor pentru transformarea asociatiei de locatari in asociatie de proprietari,in baza hotararii instantei de judecata executati stampila pentru noua asociatie de proprietari
Executare silita
gigif
hristos a inviat!
As.de proprietari este sub executare silita din octombrie 2005 datorita neachitarii sumelor datorate la radet(incalzire ... (vezi toată discuția)