In urma cu 1luna am preluat o asociatie de (inca locatari) cu mari probleme.Administratorul functiona fara contract de munca,nu exista presedinte,comitet executiv,asociatia are datorii si executari silite.Am fost aleasa Presedinte in urma Adunarii generale reconvocate a locatarilor insa fostul administrator refuza sa mi puna la dispozitie actele asociatiei si stampila.Intrebarea mea este cum pot recupera actele asociatiei si mai ales stampila.Mentionez ca am facut plangeri penale la politie si parchet.
Psihosex
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
8 scari! Mare mare grija, si insistati acum, inainte de alegeri, ca sa fie rezolvata situatia ACUM, inainte de alegeri - si mergeti si la sefii din partidul din care face parte, dar nu singura, ci apelati si la presa, acum e cea mai tare, inainte de alegeri!!!
Nu cedati, nu va lasati impresionata de nimic, e plina tara de astfel de specimene, care fac ce vor, si au facut asa ani de zile, sprijiniti de cativa acoliti - care in mod sigur beneficiau de anumite avantaje si privilegii - daca nu e si bolnav psihic individul!
Va urez mult succes si tineti-ne la curent!
Executare silita
gigif
hristos a inviat!
As.de proprietari este sub executare silita din octombrie 2005 datorita neachitarii sumelor datorate la radet(incalzire ... (vezi toată discuția)