avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilier al primarului
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilier al primarului

Sunt consilier personal al primarului si as vrea sa stiu unde se incadreaza aceasta functie in grila de salarizare din legea 330/2009.Precizez ca am peste 26 de ani vechime.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:04, 24 Noiembrie 2009
Depinde de studiile absolvite de dvs. Anexa I/3 punctul B - nota de subsol la legea 330/2009, prevede ca "Salariile de baza stabilite pentru functiile prevazute in prezenta anexa se utilizeaza si pentru salarizarea functiilor de la cabinetul primarului comunei, orasului si municipiului, utilizandu-se salariul de baza al gradului/treptei IA al functiei corespunzatoare nivelului studiilor. " Asa ca, data fiind vechimea dvs., veti fi salarizat ca si:
* Consilier IA gradatia salarizare 5 (pentru studii superioare),
*Referent IA gradatia de salarizare 5 (pentru studii superioare de scurta durata) sau *Referent IA gradatia de salarizare 5 (pentru studii medii).
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2009
Kyandra, moderator
Am studii medii, tot la Referent IA ma incadrez? ca si cei cu SSD
Nu prea pricep dupa ce criteriu se diferentiaza aceste trepte.
Ultima modificare: Luni, 23 Noiembrie 2009
daniel26, utilizator
Denumirea postului este identica, atat pentru studii superioare de scurta durata, cat si pentru studii medii (confuzia legiuitorului), salariile difera. Dvs. daca aveti studii medii, veti fi Referent IA (cu studii medii), gradatia de salarizare (conform vechimii) 5.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire salariu conform noua lege a salarizarii unice in sectorul bugetar ! florin_s28 florin_s28 Buna ziua! Referitor la Legea nr. 330 / 2009 publicata in Monitorul Oficial nr. 762 din 09 noiembrie 2009 - Legea-cadru privind salarizarea unitara a ... (vezi toată discuția)
Consilier cabinet primar bogdan30ro bogdan30ro Sunt angajat in cadrul cabinetului primarului ca si Consilier I.Mentionez ca am studii superioare, iar angajarea s-a facut conform O.G 10 /2008, salariu ... (vezi toată discuția)
Reincadrarea personalului valih valih Va cer ajutorul daca stie cineva!! Lucrez la un spital orasenesc in functia de referent, contabil IA cu PL. Conform noilor grile din L.330/2009, treptele de ... (vezi toată discuția)