avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Consilier cabinet primar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Consilier cabinet primar

Sunt angajat in cadrul cabinetului primarului ca si Consilier I.Mentionez ca am studii superioare, iar angajarea s-a facut conform O.G 10 /2008, salariu stabilit fiind conform gradului I si nu IA cum cred ca era corect. In conditiile aplicarii legii 330 / 2009 vreau sa va intreb unde ma incadrez ca si grila de salarizare? In cadrul legii 330 / 2009 la anexa I/3 exista o nota care spune, citez :" NOTÃ:
1. Salariile de bază stabilite pentru funcţiile prevăzute în prezenta anexă se utilizează şi
pentru salarizarea funcţiilor de la cabinetul primarului comunei, oraşului şi municipiului,
utilizându-se salariul de bază al gradului/treptei IA al funcţiei corespunzătoare nivelului
studiilor."

Alte discuții în legătură

Consilier al primarului daniel26 daniel26 Sunt consilier personal al primarului si as vrea sa stiu unde se incadreaza aceasta functie in grila de salarizare din legea 330/2009.Precizez ca am peste 26 ... (vezi toată discuția)
Consilierul personal al primarului dyadya80 dyadya80 Buna ziua, cum se alege consilierul personal al primarului si cum se face salarizarea acestuia? va multumesc, (vezi toată discuția)
l 284/2010 l 285/2010 dumi32 dumi32 Vreau sa va mai intreb daca trebuie sa se faca doua decizi una pentru reincadrare si una pentru majorare sau se face doar una care le cuprinde pe ... (vezi toată discuția)