Imi cer scuze dar am citit si nu ma regăsesc în niciuna din variante. Mi- am dat demisia si sunt in cele 15 zile de preaviz .Contractul de munca este sau a fost pe perioada nedeterminata. Ultima zi de preaviz este 8 mai. Ceea ce m- a indus in eroare este acea formulare din lege " veniturile pe ultimile 12 luni consecutive din ultimii doi ani anteriori nașterii .12 luni insemnand in ordine descrescatoare lunile dinaintea nasterii copilului sau 12 luni din ultimul an lucrat de mine,pentru ca , in cazul meu nu vor fi lucrate nu? Eu am 3 ani lucrati consecutiv pana in prezent insa nu stiu daca se iau in calcul daca eu nu voi mai lucra din 8 mai 2019 .Ne planificam cat mai repede sa facem un bebe si as' vrea sa stiu sigur daca beneficiem sau nu de CCC in conditiile in care in ultimile 12 luni anterioare nașterii copilului eu nu voi lucra. Scuzati- mi insistenta însă .....
Cornel Vasile a scris:
Codul Muncii nu are nicio referire la indemnizatia pentru CCC.
@ angelica82
Indemnizatia pentru CCC se acorda, in anumite situatii, chiar daca nu se realizeaza venituri ..... cititi art.2 alin.5 din OUG 111/2010.