avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua!
Am 3 ani consecutivi lucrați în cadrul actualei companii. Pe data de 8 Mai termin preavizul. In perioada imediat următoare ne dorim un copil. Ce optiuni am? Trebuie să mă angajez din nou si sa efectuez o vechime de 12 luni pentru a beneficia de indemnizatie? Sau pot rămâne însărcinată .Daca nu necesita reangajare ,beneficiez de asigurările si analizele necesare pe timpul sarcinii gratuit? Si inca un aspect daca se poate lua si stimulent in cazul in care ma angajez dupa CCC.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:05, 20 Septembrie 2019
Buna ziua ! Referitor la data nasterii, daca nasc pe 28 mai 2020 sau alta data ulterioara celei de terminare a preavizului si nu am mai lucrat ,inteleg ca nunmanmai incadrez pentru a beneficia de ccc?

Cornel Vasile a scris:

Daca nu va angajati, ar trebui sa nasteti , in opinia mea, pana in data de 08.05.2020 pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

Servicii medicale pentru o gravida fara venit
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Multumesc pentru raspunsuri!
Daca sunt angajata la.primarie ca asistent pentru pers handicap gr 1( tatal meu) beneficiez de indemnizatie ccc?

Cornel Vasile a scris:

Daca nu va angajati, ar trebui sa nasteti , in opinia mea, pana in data de 08.05.2020 pentru a beneficia de indemnizatia CCC.

Servicii medicale pentru o gravida fara venit
www.avocatnet.ro/forum/discu...

Beneficiati de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Întoarcerea la serviciu după concediul de creștere copil. când trebuie să înceapă mama munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? AncutaGLAV AncutaGLAV Bebe nascut pe 18 Februarie 2016. Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cand trebuie sa inceapa mama munca? Si cum se considera luna in care ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil leo92 leo92 O angajata poate beneficia de concediu crestere copil daca a lucrat 12 luni in ultimele 24 luni?Cele 12 luni nu sunt consecutive. Multumesc. (vezi toată discuția)
Sunt eligibila pentru indemnizatie ccc daca mi-am dat demisia inainte de a naste? irinaghi irinaghi Buna ziua, daca am lucrat cu CIM in mod constant in ultimii ani, dar imi dau demisia cu doua luni inainte de a naste, mai sunt eligibila pentru indemnizatie ... (vezi toată discuția)