Buna ziua!
Am 3 ani consecutivi lucrați în cadrul actualei companii. Pe data de 8 Mai termin preavizul. In perioada imediat următoare ne dorim un copil. Ce optiuni am? Trebuie să mă angajez din nou si sa efectuez o vechime de 12 luni pentru a beneficia de indemnizatie? Sau pot rămâne însărcinată .Daca nu necesita reangajare ,beneficiez de asigurările si analizele necesare pe timpul sarcinii gratuit? Si inca un aspect daca se poate lua si stimulent in cazul in care ma angajez dupa CCC.
Multumesc!
Imi este neclar unde trebuie sa duc aceasta adeverinta , tinand cont de faptul ca eu am incheiat activitatea cu fostul angajator si in momentul de fata nu lucrez .
Cornel Vasile a scris:
Pentru indemnizatia CCC exista o adeverinta tip.(vedeti Anexa 2) [ link extern ]
Nu m-am exprimat corect. Aceasta adeverința ar fi fost completată de către angajator daca mai eram angajata. Cum se procedeaza daca nu exista acest angajator ?
Multumesc anticipat !
. Cornel Vasile a scris:
O depuneti la primarie la dosarul pentru indemnizatia CCC.
Exista angajatorul numai ca eu nu mai sunt angajata in cadrul firmei. Pe scurt unde depun adeverința spre completare daca nu mai sunt angajata? La fostul angajator ( exista obligativitate prin lege) sau la o altă instituție?