avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Atingere onoarei, demnitatii si reputatiei colegilor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Atingere onoarei, demnitatii si reputatiei colegilor de serviciu

Buna ziua!
Am facut o informare catre sindicatul institutiei unde lucrez in care am scris in continutul acesteia “membrii ai sindicatului” dar am si articulat denumirea sindicatului desi in denumirea oficiala numele sindicatului nu este articulat. Era o informare de 2 pagini in care aduceam in discutie mai multe probleme. Sindicatul insa a hotarat sa ma corecteze dpdv gramatical si sa rada printr-o informare publica trimisa catre toti angajatii institutiei de faptul ca “pentru unii folosirea i-ului este o loterie”.
As vrea sa actionez in instanta sindicatul pentru daune morale, sa imi restituie toata contributia catre sindicat de cand sunt angajat si pentru cheltuielibde judecata.
Carui tip de avocat trebuie sa ma adresez?
Am vreo sansa?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: snowden , utilizator 20:42, 2 Mai 2019
E amuzanta intrebarea dvs,nu aveti nici o sansa.Daca într-o informare,adresa,afisare la gazeta de perete ,mail va făceau analfabet,semidoct,va insultau se putea discuta ,în cazul dvs a fost o simpla corectare,nu v -au prejudiciat cu nimic,Puteti sa va retrageti din sindicat nu trebuie neaparat sa va judecati.
Nu au spus analfabet, au spus asa:
“....trecand cu vedere faptul ca limba romana este cateodata chinuita, folosirea literei i la sfarsitul unui cuvant fiind pentru unii o adevarata loterie....” trebuie facuta o jnformare catre 500 de angajati pentru a ma corecta? Stiu ca ma pot retrage din sindicat.
Multumesc

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

E amuzanta intrebarea dvs,nu aveti nici o sansa.Daca într-o informare,adresa,afisare la gazeta de perete ,mail va făceau analfabet,semidoct,va insultau se putea discuta ,în cazul dvs a fost o simpla corectare,nu v -au prejudiciat cu nimic,Puteti sa va retrageti din sindicat nu trebuie neaparat sa va judecati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa revenim la scrierea cu î din i ! bianca.bonnie bianca.bonnie Buna ziua, Dragi colegi de forum, va propun o dezbatere cu privire la revenirea la vechea scriere in limba romana. Va descriu deci, motivele dorintei ... (vezi toată discuția)
Gramatica... stan_iulia stan_iulia Acum cautam ceva pe net si am gasit o pagina a site-ului dex on line, pagina se cheama greseli frecvente in limba romana, unde explicatiile cum e corect si de ... (vezi toată discuția)
Ce parere aveti despre televiziuni,dar mai ales despre prestatiile si profesionalismul oamenilor de televiziune ? Radu Gabrian Radu Gabrian Am sa deschid acest subiect,cu o opinie care mi se pare deosebit de sugestiva ,emisa intr-un interviu,acordat in Gazeta Sporturilor,din 02.04.2010 de catre ... (vezi toată discuția)