avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cumpărare teren intravilan
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cumpărare teren intravilan

Am achiziționat acum cativa ani un teren intravilan intr-o comuna la ceva distanță de orașul meu, am acte de vanzare cumpărare, carte funciară pe numele meu dar nu am înregistrat actul la primăria comunei deci impozitul îl plătește vânzătorul încă Bani care i-a încasat de la mine! Întrebare ce implică că nu am declarat primariei! De fapt asta o să rezolv f.curand! Deci ce implicații voi suporta??
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Mergeti si declarati pe numele dvs. rolul de la Primarie.
Exista posibilitatea platii unei amenzi sau a unei sanctiuni mai blande.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tranzactii terenuri / carte funciara ACBE ACBE Buna ziua, Sunt interesat sa achizitionez un teren intravilan de aprox.600 mp. Folosinta terenului: FANEATA Alte informatii: terenul nu este inscris in ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un teren. cum verific daca acesta este intravilan sau extravilan? trinity2012 trinity2012 Buna ziua, As dori sa primesc, va rog, mai multe lamuriri in legatura cu rezolvarea urmatoarei situatii: Doresc sa cumpar un teren intr-o localitate din ... (vezi toată discuția)
Concesiune marianabratosin marianabratosin Buna ziua,am cumparat o casa cu teren de la proprietar care mi-a zis ca este in concesiune pentru 49ani,cand am facut actul de vanzare-cumparare am uitat de ... (vezi toată discuția)