Bună ziua, am fost cazați într-un apartament în urma unei rezervări pe Booking și din graba, nu am apucat sa facem curățenie la cazare. Proprietarul ne cere despăgubiri în valoare de peste 500 de lei pentru murdărirea unor bunuri din cazare amenințând-ne ca va merge la politie. As vrea sa știu în ce condiții i s-ar aproba cererea de despăgubiri și dacă i s-ar putea aproba în acest caz.
Aveați obligația asta, specificata in contract, conditii, etc. de a face curățenie dupa?
Degeaba merge la Poliție, nu are cu ce sa.l ajute.
Poate v.a incerca o acțiune în instanță dar e greu...
Eu zic sa negociat o sumă si sa va rascumparati eroarea... Nu intelege...sa meargă in instanta...
booking are o rubrica numita : regulile casei, in care gazdele isi specifica pretentiile pe care le au de la oaspeti. daca ati facut rezervare si ati onorat-o, automat ati achiesat la toate regulile scrise acolo, stiu ca-s multe. in consecinta, e ceva contractual
Vecini murdari
mihaidavid
buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)