avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Se pot cere despăgubiri pentru murdărirea ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Se pot cere despăgubiri pentru murdărirea remediabila a unor bunuri din cazare?

Bună ziua, am fost cazați într-un apartament în urma unei rezervări pe Booking și din graba, nu am apucat sa facem curățenie la cazare. Proprietarul ne cere despăgubiri în valoare de peste 500 de lei pentru murdărirea unor bunuri din cazare amenințând-ne ca va merge la politie. As vrea sa știu în ce condiții i s-ar aproba cererea de despăgubiri și dacă i s-ar putea aproba în acest caz.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 18:49, 2 Mai 2019
Aveați obligația asta, specificata in contract, conditii, etc. de a face curățenie dupa?
Degeaba merge la Poliție, nu are cu ce sa.l ajute.
Poate v.a incerca o acțiune în instanță dar e greu...
Eu zic sa negociat o sumă si sa va rascumparati eroarea... Nu intelege...sa meargă in instanta...
booking are o rubrica numita : regulile casei, in care gazdele isi specifica pretentiile pe care le au de la oaspeti. daca ati facut rezervare si ati onorat-o, automat ati achiesat la toate regulile scrise acolo, stiu ca-s multe. in consecinta, e ceva contractual

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul ... mariusads mariusads Este legala montarea unei camere video de supraveghere in holul de la intrarea in apartament? Intentionez sa instalez o camera in holul apartamentului pe ... (vezi toată discuția)
Vecini murdari mihaidavid mihaidavid buna ziua!! am o problema.. stau la parter iar vecinii din fata noastra au strans in spatele blocului la 6-7 m de bucatarii 5 caini care miros ingrozitor si ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)