avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de insertie

Buna ziua, sunt o mamica care si-a reluat activitatea la 01.03.2019, adica cu 4 luni mai devreme decat data la care bebe face 2 ani, mentionez ca in 15 martie am luat ultima indemnizatie pentru luna februarie. Intrebarea mea este de cand trebuie sa intru efectiv in plata stimulentului, eu in luna aprilie nu am luat decat salariul spunandu-mi de la serviciu ca o luna de stimulent nu se acorda conform HG52-art12alin.(7). Am sunat la ANPiS si mi sa spus ca eu ma incadrez la HG52-art.4^1alin(6) si ca beneficiez de stimulent din ziua urmatoare in care realizez venit impozabil si pentru faptul ca am inceput cu 4 luni mai devreme si nu cu 60zile. Nu stiu cui sa ma mai adresez sa ma lamureasca daca trebuie sa iau stimulent si de cand. Multumes.

Cel mai recent răspuns: Amai , utilizator 00:11, 4 Mai 2019
Mergeti la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.


Cornel Vasile a scris:

Mergeti la AJPIS - Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială.

Am fost si mi-au raspuns la fel ca si cei de la ANPIS, ca ma incadrez la HG52-art 4^1
Daca asa au spus , atunci veti primi banii....probabil banii sunt virati cu intarziere de catre AJPIS.


Cornel Vasile a scris:

Daca asa au spus , atunci veti primi banii....probabil banii sunt virati cu intarziere de catre AJPIS.

Eu sunt cadru militar.
Atunci mergeti la unitate si aratati-le raspunsul de la AJPIS/ANPIS.

Alte discuții în legătură

Am dreptul la stimulent de insertie? anemari82 anemari82 Daca eu sunt soldat profesionist,am dreptul la stimulent de insertie daca am 2 luni de scoala si 5luni lucrate, precizez ca sotia nu lucreaza si nu are dreptul ... (vezi toată discuția)
Plata indemnizatie dana_serban dana_serban Buna ziua. am o intrebare si poate ma puteti ajuta. Pana pe 23 decembrie am fost in concediu de crestere copil. De pe 24 decembrie am reinceput ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie, calculul zilelor Ada Nasta Ada Nasta Hristos a înviat! Când ar trebui sa încep prima zi de munca pentru a beneficia de stimulentul de inserție? Copilul este născut pe 13 iulie 2017. Tatăl ... (vezi toată discuția)