avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 190 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata indemnizatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata indemnizatie

Buna ziua. am o intrebare si poate ma puteti ajuta.

Pana pe 23 decembrie am fost in concediu de crestere copil. De pe 24 decembrie am reinceput activitatea, urmand sa depun in urmatoarea perioada dosarul pentru stimulentul de reinsertie. Astazi ar fi trebuit sa imi fie virati pe card banii constand in alocatia si indemnizatia aferente lunii decembrie. Au fost virati doar banii pentru alocatie, respectiv 200 de lei. Mentionez ca bebele meu are 7 luni, deci nu se pune in calcul luna in care tatal ar trebui sa stea acasa. Este ok asa? Va fi virata diferenta de bani dupa ce depun dosarul pentru stimulent? Sau s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema? am incercat sa sun la directia de plati, insa ei nu raspund la telefon si pana reusesc eu sa ajung la ei, poate ma ajutati cu o parere. Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:33, 11 Ianuarie 2016
1. Plata indemnizatiei pentru concediu cretere copil (CCC) nu are legatura cu plata stimulentului de insertie.

2. Trebuie sa luati legatura cu AJPIS, prin telefon sau e-mail, sa va lamureasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie/concediu medical Nico1989 Nico1989 Buna ziua.Sunt in concediu de risc maternal(am 26 de saptamani) de la 1 februarie 2018 si beneficiez de stimulent de insertie pt bebe 1(bebe are de fapt 2 ani ... (vezi toată discuția)
Alocatie copii andreeeeea123 andreeeeea123 Buna dimineata! Am un copil de 2 ani si o luna. Cand fata a implinit 1 an si 7 luni eu m am intors la serviciu si am primit stimulentul de insertie. M am ... (vezi toată discuția)