avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Termenul legal de emitere a deciziei de incetare a ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Termenul legal de emitere a deciziei de incetare a suspendarii contractului de munca.

Daca unui angajat i s-a suspendat contractul de munca pentru ca si-a luat concediu fara plata, care este termenul legal limita de emitere a deciziei de incetare a suspendarii contractului de munca, tinand cont ca la sfarsitul concediului fara plata se prezinta la munca?
Ultima modificare: Joi, 2 Mai 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:14, 2 Mai 2019
Avand in vedere ca operarea in REVISAL se efectueaza in baza unui document emis de angajator, in tacerea legii,consider ca decizia de incetare a suspendarii c.i.m. trebuie emisa de catre angajator pana cel tarziu in ziua anterioara datei incetarii suspendarii, (data transmiterii in REVISAL a incetarii suspendarii, )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se opereaza in revisal o incetare a suspendarii cim inainte de termen? rog ajutor anna_cta anna_cta Situatia este urmatoarea: un angajat a solicitat concediu fara plata pentru motive personale, 2 luni, respectiv pana in 17.10.2022. Dupa aprobarea cererii a ... (vezi toată discuția)
Decizii luminita29 luminita29 Angajata aflata in CCC doreste incetarea CIM cu data de 8 .12.2019 (duminica). In contractul ei nu are program in weekend doar de luni-vineri. As vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)