avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizii

Angajata aflata in CCC doreste incetarea CIM cu data de 8 .12.2019 (duminica). In contractul ei nu are program in weekend doar de luni-vineri.
As vrea sa stiu daca sunt corecte urmatoarele:
1.Cerere revenire la munca cu data 06.12.2019 (vineri)
2.decizie incetare suspendare cim cu 06.12.2019
3.decizie incetare cim cu data deciie din 06.12.2019 si incetarea cu 8.12.2019
4.toate vor fi inregistrate in revisal in data de 6.12.2019

este corect?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:31, 3 Decembrie 2019
Este corect mai putin pentru data transmiterii incetarii supendarii c.i.m. ... cel tarziu in ziua anterioara datei incetarii suspendarii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare suspendare si inregistrare incetare contract in revisal cris2279 cris2279 O salariata revine din co crestere copil (2 ani) la data zz. La data zz-1 ea face cerere pentru reluarea activitatii incepand cu zz si in acelasi timp isi ... (vezi toată discuția)
Incetare suspendare cim ccc ionela11 ionela11 Buna ziua, Daca am o salariata care a cerut revenirea din CCC din data de 20.07.2020 pentru ca pe data de 17.07.2020 e ultima zi de suspendare a Cim.. Eu ca ... (vezi toată discuția)
Termenul legal de emitere a deciziei de incetare a suspendarii contractului de munca. cuvantuleputere cuvantuleputere Daca unui angajat i s-a suspendat contractul de munca pentru ca si-a luat concediu fara plata, care este termenul legal limita de emitere a deciziei de ... (vezi toată discuția)