avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii de sanatate

Daca eu sant angajata din 2015 cu contract de munca pe perioada definitiva,l_am luat pe sotul meu ca coasigurator la casa de asigurari de sanatate ca sa aiba card de sanatate si sa beneficieze de servicii medicale in caz de nevoie.acu ia venit de la anaf sa plateasca din 2015 vreo 60 si ceva de milioane vechi plus dobanda vreo 3 ca nu a platit !.nu trebuia sa verse cei de la mine de la servici contributiile la sanatate?ce trebuie sa fac in acest caz?cica am termen sa platesc pana la sf lunii iunie! oare nu e o coincidenta acest fapt ca trimite dupa 4 ani ;pt ca noi avem de incasat banii pe taxa de timbru de la anaf tot pana la sf lui iunie?cum se procedeaza?multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:13, 3 Mai 2019
Faptul ca e trecut acolo ca si coasigurat, asta nu inseamna ca firma unde lucrati dumneavoastra cu contract de munca plateste si pentru el ci doa ca el nu trebuie sa plateasca acea contributie la sanatate. Dar asta impune sa nu aiba in acea perioada niciun venit. O fi avut ceva si de aceea i-a venit acum decizie de plata cass. Mergeti si intrebati la ei la ghiseu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cass lorelena1306 lorelena1306 Am rugamintea sa- mi spuneti daca ma pot informa despre situatia mea in legatura cu CASS si unde pot face asta? Sunt casatorita si sunt coasigurat, dar au ... (vezi toată discuția)
Plata contributie sanatate LuciaLivia LuciaLivia Eu sunt salariata si sotul meu este in intretinere la mine, in felul acesta beneficiaza de asigurarea de sanatate de stat (cass). Acum a înființat o ... (vezi toată discuția)
Plata cass persoana fizica COSTELBADESCU COSTELBADESCU Buna seara ! In urma platii asigurarilor de sanatate pentru anul 2017 la sectia financiara, am mers la OPSNAJ pentru a fi luat in evidenta. Am fost ... (vezi toată discuția)