avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... La Fondul de reparatii al blocului gestionarea lui ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

La Fondul de reparatii al blocului gestionarea lui trebuie sa fie de acord proprietarii

Buna ziua locuiesc in Floresti Cluj intr-un bloc de locuinte presedintele sta si el cu mine in bloc ,administatia este o firma banii stransi pentru fondul de reparatii ii cheltuie presedintele cum vrea el fara intrebe sau sa convoace adunare generalaeste in regula asta..la .un apartament care este firma si intra din strada trebuie sa platim noi curatenia pe scari d-na care face curatenie fiind nevasta presedintelui...in loc sa platim 10 lei de apart cat s-a stabilit asa platim in plus
Cel mai recent răspuns: BEN46 , utilizator 12:11, 4 Mai 2019
In fondul de reparații pot sa intre reparații curente ( schimbarea unui senzor , reparație ușă intrare , reparație interfon , avaririi la coloanele de apă și canalizare etc. ) care nu necesită convocarea Adunării Generale . In fondul de reparații pot să intre investiții mai mari care necesită un timp mai indelungat pt. ca scopul să fie atins aici intervine A.G. care stabileșe cotele de contribuție .

In legătură cu sediul firmei de adm. este corect ca acest serviciu să nu fie inclus in cheltuielile Asociației și să fie suportat de firma de adm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua!locuiesc ,de câțiva ani,la bloc!am o nedumerire...aga ... Codleanca Codleanca Bună ziua!Locuiesc ,de câțiva ani,la bloc!Am o nedumerire...AGA are dreptul să hotărască ca așa-zișii responsabili de scară,să fie scutiți de ... (vezi toată discuția)
Zugrăvit scari asociatie de propietari jeni0 jeni0 Buna ziua Am si eu cateva intrebari :Cum se împart cheltuielile pt zugrăvirea scărilor in cadrul unei asociații de proprietari ?Daca la prima întâlnire ... (vezi toată discuția)
S-au executat lucrări de reabilitare termică a scării de bloc, cum se împarte cheltuiala? Naty21 Naty21 Bună ziua S-au executat lucrări de reabilitare termică a scării de bloc,cum se împarte cheltuiala? (vezi toată discuția)