avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Actiuni
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Actiuni

Buna ziua,am un certificat d e actionar de la tatal meu decedat.Am facut succesiunea dupa moartea lui,dar n am inclus aceste actiuni in dezbaterea mostenirii.intre timp a decedat si sora mea si sotul acesteia,iar in afară de mine mai e fiica lor cu care nu pot lua legatura deoarece nu e in tara.intrebarea este daca pot transfera aceste actiuni pe numele meu?
Ultima modificare: Vineri, 3 Mai 2019
Nicoleta Feodorov, utilizator
Buna ziua,
Faceti supliment la certificatul de mostenitor.
Actiunile le puteti transfera pe numele dvs. numai in baza certificatului de mostenitor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune fara dezbatere? cretu_adrian cretu_adrian Cu 10 ani in urma a decedat mama, care avea ca masa succesorala un certificat de actionar si 1/2 din apartament. Dupa un an am aflat ca tata obtinuse la 3 luni ... (vezi toată discuția)
Succesiune GABYBABY GABYBABY Buna Seara! fiti amabil stie cineva: dupa X DECEDAT (cu sotie predecedata) vin 2 fete G. si M.(decedata inaintea lui X).....sotul lui M. VINE LA SUCCESIUNEA ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire dupa bunici ADELA.B ADELA.B Buna ziua , Ma confrunt cu o problema de dezbatere . Bunicii mei au decedat si tatal meu a decedat si nu s-a facut dezbaterea de mostenire asupra unui teren ... (vezi toată discuția)