avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... furt de personal prin intarziere plati prestatii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

furt de personal prin intarziere plati prestatii

am un contract de prestari servicii in constructii.
antreperenorul a intarziat plata lucrarilor, personalul a intrat in criza de pasti, dupa care a acceptat ca oamenii sa lucreze ptr. ei.
cum se numeste asta ?
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc mult !
Buna ziua,
In măsura in care se poate demonstra ca a făcut o oferta angajaților Dvs., la o prima vedere, cred ca putem vorbi de o concurenta neloiala.
Buna ziua,
In măsura in care se poate demonstra ca a făcut o oferta angajaților Dvs., la o prima vedere, cred ca putem vorbi de o concurenta neloiala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conflict de interese ? eugen05 eugen05 Buna ziua, As dori niste lamuriri despre urmatoarea situatie : Sunt angajat la o unitate de stat. In acelasi timp lucrez cu 2 ore/zi la o societate ... (vezi toată discuția)
Clauza confidentialitate miguelanhel miguelanhel am lucrat la o societate pe o functie de conducere pe o perioada de 8 luni iar ulterior am primit o oferta de munca mult mai buna din punct de vedere financiar ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala intrebare_buna intrebare_buna Buna ziua! Sunt angajata la o firma unde ma ocup de cautare clienti si in acelasi timp sunt si asociata la o firma care are acelasi activitate. Asta reprezinta ... (vezi toată discuția)