avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 965 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflict de interese ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflict de interese ?

Buna ziua,
As dori niste lamuriri despre urmatoarea situatie :
Sunt angajat la o unitate de stat. In acelasi timp lucrez cu 2 ore/zi la o societate particulara care are alt obiect de activitate fata de unitatea de stat la care lucrez. Administratorul societatii particulare la care sunt angajat cu 2 ore/zi, mai este administrator la inca o societate particulara, aceasta a doua societate avand acelasi obiect de activitate ca si unitatea de stat la care lucrez, avand totodata si lucrari contractate cu unitatea de stat la care lucrez. Intrebarea mea este : in situatia mea avem de-a face cu un conflict de interese sau concurenta neloiala ?
va multumesc .
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 09:16, 19 Martie 2010
Cred ca putem vorbi de o concurenta neloiala

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat la stat si asociat/administrator s.r.l. IB IB Permite legislatia ca un asociat sau/si administrator de S.R.L. sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata la o firma de stat? Sunt firme ... (vezi toată discuția)
Concurenta neloiala sau nu? loryiy loryiy Buna seara, am si eu o intrebare:ce se intelege prin concurenta neloiala sau in ce situatii, conditii putem vorbi despre concurenta neloiala si ce acte ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese / repercursiuni legale ioanmihaila ioanmihaila Buna seara, Doresc infiintarea unei societati cu acelasi obiect de activitate ca societatea actualului angajator,. Intrucat firma urmeaza a fi infiintata ... (vezi toată discuția)