avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am câștigat un proces de pretenții. Sentința a ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am câștigat un proces de pretenții. Sentința a rămas definitivă prin neapelare, ce pași trebuie parcurși mai departe?

Buna ziua. Am castigat un proces de pretentii. Sentinta tocmai ce a ramas definitiva prin neapelare. Ce pasi trebuie parcursi? Stiu de legalizare insa nu inteleg parte cu investire cu formula executorie. Trebuie facuta? Se poate face o data cu legalizarea?

Va multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 5 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: laura38038 , utilizator 11:36, 4 Mai 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu se mai investeste, doar se legalizeaza.
Dupa legalizare va puteti adresa unui executor judecatoresc daca hotararea nu se executa de bunavoie.
Va multumesc!

Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investire cu formula executorie adinutza.2008 adinutza.2008 Consiliul local a castigat in instanta rezilierea unui contract de inchiriere. Intreb: dupa aplicarea mentiunii definitiv si irevocabil pe sentinta civila, ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi banesti castigate in instanta raluca-mihaela raluca-mihaela Am castigat un proces privind drepturile salariale cuvenite.Detin sentinta definitiva si irevocabila,am adus societatii datoare la cunostinta faptul ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma informati adrian68 adrian68 buna ziua,sunt divortat de 10 ani ,sentinta este definitiva si executorie si anul acesta vreau sa ma recasatoresc si mi sa spus de la starea civila ca sentinta ... (vezi toată discuția)