avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Neplata factura UPC
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Neplata factura UPC

Buna ziua

Am semnat un contract cu cei de la UPC acum 6 ani, apartamentul a fost dat in chirie tot acest timp, cand a plecat chiriasa i-am sunat si le-am spus ca vreau sa imi suspende serviciile si sa imi rezilieze contractul ca nu va mai fi folosit. Serviciile mi le-au suspendat, dar au continuat sa imi emita facturi si mi-au mentionat ca pana nu le aduc echipamentul (receiver-ul) nu pot rezilia contractul.
Eu nu mai am echipamentul respectiv, chiriasa mea se pare ca a plecat cu el cand s-a mutat de la mine.
Acum se pare ca au inaintat dosarul la o firma de recuperari creante si ma ameninta cu poprire de bunuri.
Care sunt consecintele legale pentru aceasta neplata? Eu nu vreau sa platesc niste servicii de care nu am beneficiat din iulie anul trecut.

Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Clauza abuziva contract upc c1pri c1pri Buna ziua, In ianuarie 2018 am vandut apartamentul unde locuiam. Noul proprietar m-a rugat sa nu reziliez contractul existent de internet si tv cu UPC de la ... (vezi toată discuția)
Procura generala de administrare b_mario77 b_mario77 buna ziua!am si eu o problema.as fi incantat daca ati putea sa mi dati un sfat.pe scurt....am facut anul trecut la inceputul lunii august o procura generala de ... (vezi toată discuția)
Teapa de la agentie imobiliara!!!!!!!!!!!!! b_mario77 b_mario77 buna ziua!am si eu o problema.as fi incantat daca ati putea sa mi dati un sfat.pe scurt....am facut anul trecut la inceputul lunii august o procura generala ... (vezi toată discuția)