avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 992 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se asigură calea de acces pe un teren arabil ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se asigură calea de acces pe un teren arabil intravilan ?

Bună ziua!.am achiziționat acum doi ani un teren intravilan arabil. Aflat în vama veche,într-o zonă cu PUZ.conform PUZ-ului pe acea zona am deschidere la două străzi.am cadastru si intabulare.problema este că fizic nu este construită nici o stradă(nu exista străzi),nu am nici un fel de utilitate și de doi ani văd că nu se mișcă nimic.exista vreo posibilitate legală prin care primăria să îmi asigure mie drumul de acces către terenul meu și eventual să obțin autorizație de construire?tin să menționez că de asemenea conform site-ului afir.ro și geoportalului străzile sunt clarificate in proporție de aproximativ 70 %. Nu este clarificată doar in zonele unde proprietarii nu au cedat cei 25% din terenurile lor,pentru realizarea străzilor,pentru că în certificatul de urbanism este menționat,că pentru realizarea tramei stradale fiecare proprietar ar trebui sa doneze cu titlu gratuit către primărie,acei 25 %.fostul proprietar de la care am cumpărat eu a cedat cei 25% . Va multumesc !
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Mai 2019
TMCR, utilizator

Alte discuții în legătură

Pe terenul proprietatea mea s-a instituit spatiu verde prin puz alex27ionescu alex27ionescu Buna ziua ! Va rog, in masura in care cunoasteti domeniul, sa imi dati o cale de rezolvare a acestei probleme sau macar un sfat: Am dobandit prin cumparare ... (vezi toată discuția)
Teren proprietate cu sau fara puz grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Am o mare problema si va rog sa ma ajutati. In decembrie am achizitionat un teren in suprafata de 1000 mp. Am asteptat sa treaca anul sa primesc ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand expira un puz in baza caruia nu s-a construit nimic Andr@ Andr@ Buna ziua, Am o intrebare referitoare la ce se intampla cand expira un PUZ in baza caruia nu s-a construit nimic. Situatia este in felul urmator: - am ... (vezi toată discuția)