Buna ziua!
Locuiesc intr-un bloc de 10 etaje, din Cluj, unde , de aproximativ 2 luni, vis-a-vis de bloc, la aproximativ 30-40 metri (dupa ochi), s-a deschis o baza sportiva in incinta careia se afla 2 terenuri de mini-fotbal, dar din vazute/auzite, isi va mai face aparitia inca unul, acesta fiind in constructie. La inceput, fiind si o persoana mai plinuta, am zis ca acest ''proiect'' este bine venit in zona tocmai pentru a mai face miscare.
Din pacate, pana sa ajung sa fac sport in aceasta baza, inca din prima seara, atat eu, cat si vecinii din bloc, nu ne-am putut odihni intrucat programul de functionare a fost pana la ora 01:00. Pe langa faptul ca, se aud tot felul de urlete si injuraturi, a mai intrat in calcul si sistemul de iluminare al terenurilor, care face ca noaptea sa fie ziua in casele noastre.
Mentionez ca, momentan, nu am facut nicio plangere la primarie sau la alta institutie a statului, ci doar am apelat la serviciul de urgenta 112, la care organul de politie a aplicat amenda contraventionala administratorului.
Problema cea mai mare, este ca, seara de seara se intampla sa fim deranjati pana la orele 00:00-01:00, iar politia nu se mai implica deoarece mi-a comunicat faptul ca, bazele sportive nu intra sub incidenta O.G. 99/2000, motiv pentru care nu ar avea nevoie de acord de functionare.
Daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta speta, il rog sa ma ajute cu cateva informatii deoarece imi este greu sa cred ca o baza sportiva poate functiona fara un acord de functionare, dat fiind distanta mica fata de blocul meu.
Multumesc,
~ final discuție ~