avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire

Buna ziua! Cum se rezolva problema ? Am o poprire care o aplica angajatorul ! Apoi trimite restul de bani în cont pentru a putea fi ridicați iar banca mai opreste 50 % din ceea ce a rămas.
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 17:08, 22 Septembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Discutati cu cei de la compartimentul salarizare de la firma unde sunteti angajat. Ei vor notifica la banca faptul ca poprirea se aplica la salariu .
Au fost notificări de la angajator si de către executor ! Nu vor sa restituie banii !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceți contestație la executare, acțiune prin care cereți și întoarcerea executării pentru sumele de bani reținute ilegal.
cum si unde anume se face aceasta contestatie?

Dapix a scris:

Faceți contestație la executare, acțiune prin care cereți și întoarcerea executării pentru sumele de bani reținute ilegal.

Contestația este o cerere de chemare în judecată, și se depune la Judecătoria unde are domiciliul debitorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita Underworld86 Underworld86 Buna ziua, In data de 27.05.2015 am primit o instiintare de executare silita pentru 2 credite neachitate pe numele meu si al sotiei. Pe data de 05.06.2015 ... (vezi toată discuția)
Poprire cont macoveimagda macoveimagda Buna ziua , Va rog sa ma ajutati cu un raspuns ptr o problema cu un executor judecatorec. Mi s-a facut o proprire pe cont la banca dar in acelasi timp s-a ... (vezi toată discuția)
Poprire pe alocatia copilului!!! sorinus71 sorinus71 Buna ziua, Am un credit la o banca , si din cauza problemelor financiare nu am mai putut sa-l platesc, in urma neplatii a intervenit poprirea pe ... (vezi toată discuția)